Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

1) Star Trek => Star Trek Fan Fiction

Spravuje: BorgDog
Počet příspěvků: 3704
Doupě fanfiction literární tvorby. Vzhledem k současné licenční politice vlastníka práv na značku Star Trek je už prakticky vyloučené, publikovat vlastní ST příběh kdekoliv oficiálně, zbývají tedy internetové zdroje. Pokud jste něco napsali nebo jen našli příběh, který pokládáte za zajímavý, nebojte se podělit. Občas se možná dočkáte i nějaké zpětné vazby, pochvaly nebo kritického ohlasu. Vzhledem k faktu, že je klub volně přístupný nicméně prosím o omezení K/S i jiného slashe na decentní minimum.

Některé povídky se dají nalézt zde:

Al-Batani
Sickbay
G.E.Frozenova Dimenze
Diegina's World
CZ Kontinuum
Star Trek Humor
BorgDogovy výplody

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 318 - 337 / 3704Starší   Nejstarší

Damar - 02. březen 2011 09:26sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Tiež by som bol radšej, keby sa STK nakoniec podarilo rozchodiť, hoci aj o dva roky.
Mvek - 02. březen 2011 09:19sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Tak mně čekat nevadí, pokud by ten jeden kandidát ze dvou uspěl (vím jen, že u jednoho z porotců určitě velmi uspěl), tak by stejně chtěl stylistické úpravy, a tak čím později, tím lépe mi půjdou:-).
BorgDog - 02. březen 2011 03:58sipka
ZAMĚŘIT
BorgDog
Eodeon:
Jak se do ní dostanu?

Nad logem Kaxnetu vpravo je ikonka obálky. Klikni na ní a jsi tam. Teď by ti navíc měla červeně svítit, protože jsem ti poslal zprávu.
Eodeon - 02. březen 2011 03:42sipka
ZAMĚŘIT
Eodeon
BorgDog: Tak to ne. To dá moc práce. Nemusíš, však já už si to obstarám :) Beztak je to na seznamu priorit zatím velmi nízko ;)

A ona na Starnetu funguje interní pošta? Jak se do ní dostanu?
BorgDog - 02. březen 2011 01:00sipka
ZAMĚŘIT
BorgDog
Eodeon: Pokud vím, byl vybrán vítěz a zřejmě většina nebo dokonce všichni "postupující," ale veřejně nic oznámeno nebylo, pouze tu padl název údajně vítězné povídky. Mám pocit, že to bylo "Mé oči vám ukáží cestu" nebo tak nějak. Ovšem těch pět let se mi nelíbí a vůbec se mi nechce čekat tak dlouho jenom na "možná." No, uvidím, co udělám...

S "Polykači ohně" je problém, že jsem si ten sken vytiskl a pak smazal. Musel bych najít ty papíry, a z nich pak udělat nové skeny. Pokud se mi podaří to první, k tomu druhému jsem ochoten, čitelnost asi nebude ideální, ale mělo by to stačit. Případně bych byl ochoten dohodnout se s tebou v soukromé poště i na jiném řešení.
Eodeon - 02. březen 2011 00:21sipka
ZAMĚŘIT
Eodeon
Tak do té doby je tu dokonce ještě šance, že se mlýnské kolo rozhýbe a něco z toho bude. Pozdě, ale přece a i to nějakou svou váhu má/mělo by, zvlášť u tak nevděčného projektu (počítám s tím, že u čtenářů antologie obecně nebodují zdaleka tolik, jako ucelené romány, a protlačit tak úzkoprofilové téma je nelehký úkol).

BTW býval bych se vsadil, že na místě tučného "pěti" bylo před lety tučné "čtyř", ale asi jsem paranoidní :)

BTW 2 dostali jste někdo alespoň info, zda byla nebo nebyla vaše práce vybrána? A vztahovalo by se na ni právo, kdyby nebyla? A byla vůbec nějaká vybrána, nebo šel projekt k ledu dříve, než k výběru vůbec stačilo dojít?
BorgDog - 01. březen 2011 23:32sipka
ZAMĚŘIT
BorgDog
AVip:
nejdříve v 2H 2013

No nádhera. :-(( Fakt předu blahem, myslel jsem, že to jsou "jen" 2 roky. V tomto případě ale zvážím i jiná opatření...
Mvek - 01. březen 2011 23:28sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Což je, viz http://kusy.startrek.cz/pravidla.htm .
AVip - 01. březen 2011 23:21sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Ad STK - byla-li uzávěrka v 1H 2008 a je-li v podmínkách cosi o exkluzivitě na pět let, tak můžeme s něčím počítat nejdříve v 2H 2013 (+/-).
Mvek - 01. březen 2011 23:17sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Eodeon: Ne, to bude trvat ještě hodně měsíců, ba i rok(y):-).
BorgDog - 01. březen 2011 23:09sipka
ZAMĚŘIT
BorgDog
Eodeon: to připomene Pantarei. :-D Vzniklo to tak trochu jako dárek pro ní. :-)
Eodeon - 01. březen 2011 22:54sipka
ZAMĚŘIT
Eodeon
BorgDog: Ty rád vzbuzuješ očekávání, žejo? :) Tak připomeň, až dáš, počtu si.
BorgDog - 01. březen 2011 22:43sipka
ZAMĚŘIT
BorgDog
Eodeon: A já asi brzy dám tu legrácku na stránky...
Eodeon - 01. březen 2011 22:22sipka
ZAMĚŘIT
Eodeon
Mvek: Dobrá, tak to ještě chvíli piluj, protože přinejmenším příštích pár týdnů mám nad hlavu školy, nějaké ty filmové festivaly v plánu a vůbec, literatura (krom odborného čtiva) jde přes palubu a vylovím jí až za nějaký čas :)
Mvek - 01. březen 2011 22:10sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Eodeon: Ale ok, počítám s tebou, až znovu doladím torzo a dopíšu zbylých pár kapitol té TOS novely, co píšu pár let, tak budu potřebovat beta čtenáře:-).
Mvek - 01. březen 2011 22:07sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Eodeon: Nj, ale kdo to má psát, já mám sice pár určitě dobrých nápadů, ale dostat to do dobře čitelné formy, to je horší. I můj počin v STK je trochu zdlouhavý.
BorgDog - 01. březen 2011 22:01sipka
ZAMĚŘIT
BorgDog
Eodeon:
Teď mohou klást za vinu tobě, že mají svá dílka na delší čas zmražená

Taky už kladli. A já se poučil v tom, neslibovat a nedoporučovat už žádnou akci, kde nemám šanci ovlivnit výsledek osobně.

Reaguji - hrůzou. :-)
Eodeon - 01. březen 2011 22:00sipka
ZAMĚŘIT
Eodeon
Mvek: Až si najdu čas, přečtu úúúplně všechno. Takže o čtenáře se nebojte, tady je jeden a ono se jich najde víc.
Eodeon - 01. březen 2011 21:55sipka
ZAMĚŘIT
Eodeon
Ano, to si pamatuju, žes někam psal. Teď mohou klást za vinu tobě, že mají svá dílka na delší čas zmražená, nebo nějak podobně ses o tom vyjádřil. Nu, tak čas se chýlí ke konci, dočkáme se jich jinde. Hlavně své kolegy přesvědčuj, ať nepíší jen do šuplíku, ale i třeba anonymně s tím jdou ven. Možná těch českých fanoušků není až tak moc, ale jsou mezi nimi i mnozí překvapivě věrní, oddaní svým zálibám a i fanfiction si své čtenáře najde. A dokud je tu i třeba jen hrstka lidí, kterým to udělá radost... to nemusím dokončovat, tuhle větu :)

ad klubové hry, to jsem jen tak zkusil, jak budeš reagovat, pokud nějak :)
Mvek - 01. březen 2011 21:53sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Určitě to bude i tím, že kvůli STK de facto i nebyl další Můstek je váš od CZK klubu, a hodně dílek z posledního jeho ročníku šlo právě do STK, proto byly z webu CZK staženy (sám jsem jeden z hříšníků a vím minimálně o jednom dalším).

Jinak ale nevím, také bych řekl, že obecně jsme v internetovém věku víc a víc, kdy je už čtení delších textů "otravné" a zdržující, proto vedou mikroblogy atd. A tak lidi i méně chtějí číst, bavit se o tom a psát (ostatně vidím, kolik lidí na FB ztrácí denně času, ale asi mají volná zaměstnání no).

Nejnovější   Novější 318 - 337 / 3704Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o