Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

2) Ostatní filmy a seriály => Mystery seriály

Spravuje: Mirak
Počet příspěvků: 7031

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1335 - 1354 / 7031Starší   Nejstarší

Seven - 10. únor 2016 13:22sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Po tom, co jsem se těšila na druhý film a jak to dopadlo, jsem byla skeptická. Vím, jaká s**** byl ten minulý Carterův seriál, The After, kterej radši zrušili po pilotu a že mimo tyhle dvě věci byla jediná jeho tvorba za 15 let. Takže nejsem překvapená.
Marshall - 10. únor 2016 13:08sipka
ZAMĚŘIT
Marshall
chjo, jsem se tak těšil že za ty roky přišli s pořádnými nápady a mohli to perfektně připravit
Yakuzza - 10. únor 2016 12:51sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
10x03 a 04 jsem ještě neviděl a přiznám se, že to není jenom nedostatkem času, ale ač třeba příběhy nejsou úplně zlé, na tu chroptící dvojku se prostě moc dobře nedívá.
Seven - 10. únor 2016 12:35sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Mirak: taky nechapu, ja u toho teda usnula v pulce...ale co jsem videla - zbytecny plotdevice s Maggie Scully a Charliem, pravdepodobně pokus navázat na něco typu Home v podobe hrani Downtown, bohužel naprosto mimo. Asi tam musí být něco MSR, co nám uniká, aby nám to přišlo úžasné. Flashbacky jen podtrhly, jak se Andersonový krutě nedaří hrát Scullyovou - z tohohle na mě čišelo "jsem tu, protože mi zaplatili".
Mirak - 10. únor 2016 00:33sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Sledovanost odminula zůstala prakticky stejná - 8,25 milionů. Předpokládám, že po téhle pitomosti to půjde dolů.
Mirak - 10. únor 2016 00:00sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
10x04 Home Again

Omezím se na překopírování příspěvku z Lapu, kde se z toho místní naprosto nepochopitelně slintaj:

Překvapuje mě tolik kladných reakcí, mně to přišlo naprosto příšerný a až směšný. Jako zápletka do random epizody Supernatural dobrý, ale do TXF revivalu? To Carter za 13 let fakt nedokázal vymyslet něco lepšího, než něco tak stupidního jako je Trashman?

Už naprosto chápu tu potřebu schovat tenhle díl někam doprostřed sezóny, protože pokud by to běželo jako druhý v pořadí, tak by to spolehlivě zabilo sledovanost zbytku minisérie. První tři díly měly svoje problémy, ale v porovnání s tímhle paskvilem to byly mistrovský díla.
Mirak - 08. únor 2016 13:21sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Jo no, tak v ideálním světě bysme rozuzlení Happy Townu urcite dostali, takhle se pochopitelně oživují jen seriály, které měly v průběhu svého runu mimořádně uspesna období, co se sledovanosti týče.

A nehazel bych všechno do jednoho pytle. TXF byl od počátku ukoncovan s tim, že dokončení bude v kinofilmu, Deadwood byl ukončen s tím, že bude zakončen dvěma TV filmy. TP vlastně taky. Beru to tak, ze se zpožděním dostáváme to, co bylo přislíbeno :) Vůbec je škoda, že třeba Firefly nepřišel v příznivější dobu, ale myslím, že i tam je pořád relativně šance :)

Oživovat PB je samozřejmě picovina, ale asi mě to donutí se dokopat dokoukat tu třetí a čtvrtou řadu, protože už během druhé řady byl faktor špatnosti tak vysoký, že z toho byla vynikající nezamyslena komedie, které od té doby dokázala konkurovat jen 8. řada Dextera. Vidět a zemřít.
kapitan Pike - 08. únor 2016 10:17sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
Mirak:
Potvrzený už je třeba návrat Prison Breaku :)

The new installment will largely ignore the straight-to-video finale, which saw the demise of Miller’s Michael, though the limited series will provide “a logical and believable explanation to why the characters are alive and still moving around the world,” Walden said.

Tak tohle už je fakt velká zoufalost :-)
Yakuzza - 08. únor 2016 10:02sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
A smutné. Jsou tady potom věci, které by dotáhnout zasloužily, Happy Town kupříkladu, ale ne, budeme raději exhumovat mrtvoly.
Telemachus Rhade - 08. únor 2016 07:52sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Takže to už máme X-Files, Heores, Deadwood, Twin Peaks, PB, ST. Slušné :)
Mirak - 07. únor 2016 23:42sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Telemachus Rhade: Potvrzený už je třeba návrat Prison Breaku :)

A začínám si být celkem jistý další TXF minisérií...
Telemachus Rhade - 07. únor 2016 22:26sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mirak: Heh, pomalu vyvstává otázka, co se se vzkřísí dalšího :)
Mirak - 07. únor 2016 22:23sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
10x03 přitáhlo k obrazovkám 8,37 milionů diváků, jsem docela zvědavej, jakej bude mít tahle epizody vliv na sledovanost 10x04.
Mirak - 04. únor 2016 12:16sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
10x03 - Mulder and Scully Meet the Were-Monster
- Očividná snaha přiblížit se War of the Coprophages nebo Bad Blood vyšla tak napůl. Těžko říct, asi je to i věkem, ale předchozí epizody mi přišly tak nějak vtipnější. Být Morganem tak se soustředím na méně kvalitnějších vtipů a nesnažím se diváka umlátit šílenou kadencí fórků pochybné kvality.
- Ne, že by tam vtipné nebo řekněme aspoň úsměvné momenty nebyly, ale jsou zaplaveny těmi méně zdařilými, kdy se ta epizoda snaží být vtipná za každou cenu.
- Celou epizodu v mých očích zachraňuje ten zvrat v poslední třetině. Přišlo mi to v rámci možností velice originální, potvora, co se přeměňuje na člověka tady mockrát nebyla, pokud vůbec. Samozřejmě jsou tam sporné a divné věci, jako že rozumí telefonům, má novozélandský přízvuk atd., ale ten základní nápad by kvůli tomu neměl zapadnout.
- Rhys Darby je velmi dobrý komediální herec (doporučuju Flight of the Conchords), takže jsem asi čekal i trochu víc. Potěšili mimojiné ti dva feťáčci, kteří už byli v Quagmire a právě ve Válce koprofágů.
- Moc hezká scéna, kdy Mulder vzdává na hřbitově hold Kim Mannersovi, který režíroval přes 50 (!) epizod TXF a před nějakými 5-6 lety zemřel na rakovinu plic.
- Dojebaná kontinuita je zjevná hned na začátku, kdy je kancelář najednou poloprázdná i přesto, že v minulém dílu už byla zavalená všemožným bordelem. V příští epizodě to asi bude ještě patrnější, protože snad už od začátku tvrdili, že v Home Again se budou do té kanceláře stěhovat. Holt aspoň Mvekové a další budou mít později možnost to vidět ve správném pořadí.
Seven - 03. únor 2016 00:09sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Jo a taky jsem dostala jisty nadhled nad tim, ze mi tyhle vtipne epizody prijdou spis na eyeroll nez k smichu. Kdyz mi bylo trinact a prislo mi to hrozne super, nechapala jsem, proc to me matce super neprislo. Dneska jsem si uvedomila, ze ji tehdy bylo jen o tri roky vic nez je dnes mne. Coz mimo jine spolecne s uvedomenim, jak moc se svet zmenil (na coz asi tato epizoda narazela) prispelo k memu pocitu, ze jsem fakt stara.
Seven - 02. únor 2016 23:58sipka
ZAMĚŘIT
Seven
10x03 - typek je Jem'Hadar, Andersonovy se stale nedari byt Scullyova(mimikou a chovanim mi stale prijde mimo roli), bylo to Darinovsky divny a jeste nikdy jsem si nepridala tak na svuj vek jako dnes.
Mirak - 02. únor 2016 22:13sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Obsirnejsi zhodnocení 10x03 zítra, ale epizoda se mi i přes určité problémy líbila asi nejvíc.
Jen to prohazovani epizod kontinuitu zcela zjevně dojebalo, už tady je to patrný :/
Mvek - 01. únor 2016 15:32sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Mirak:
když jsem to viděl tak během 3-4 dnů, tak jsem to nevnímal.

Přesně tak, ale to asi už jde jedině na neschopence, možná na mateřské:-), nebo pak v domově důchodců:-).
Mirak - 01. únor 2016 15:11sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Je to 9,5 roku, co jsem S1 viděl. Kdyby se doresilo vše, co původně slibovali, tak už bych asi dávno absolvoval rewatch, takhle se mi do toho jen tak chtít nebude. Ale pamatuju si jak ještě předposlední pátá řada mi přišla úplně super.

Jinak před těmi 10 lety byl LOST v podstatě moje vstupenka do sféry ne-sci-fi serialů. Jemu vdecim za stovky projebanych hodin u všeho možnéh :) Viděl jsem od té doby velké množství lepších serialů, ale největší seriálové "šílenství" jsem prožil u TXF/ST/LOST.

Na S1 mi vadil Jack, později i Kate, zbytek jsem měl rad. On Jack měl taky původně zarvat v pilotu, škoda no :) Boone měl taky původně s Jackem souperit o vedeni trosečníků, ale zjistilo se, že Sommerhalder taky není úplně super herec :)
Hovno se tam možná děje, ale když jsem to viděl tak během 3-4 dnů, tak jsem to nevnímal.
Telemachus Rhade - 01. únor 2016 13:25sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Yakuzza: Se vším souhlas. Ani Giacchino mě tady nijak netrápil, protože těch jeho 30 minut hudby ještě nebylo ohraných :)

Mně teda akorát hrozně nebavila Jinova linie. Proč má Jin na košili krev - roztaženo na celou řadu (jen jestli vlastně jenom na jednu) z XY úhlů. To fakt ne :) A výprava - všechno, hlavně včetně flashbacků, je točeno na Islands of Hawaii. Takové ty momenty, kdy se mi snaží namluvit, že tenhle endemitní havajský strom roste v chladnějším mírném pásmu Oregonu, opravdu rád nemám.

Což je oslí můstek k té pacifické fauně. Jiho-západní Pacifik - Fiji, Kaledonie, Papua (NZ už ne, je moc nízko) je neskutečně bohatý na všechny tyhle svině (hadi, mořští hadi, pavouci, vodní pavouci, brouci, ...) a většina z nich je minimálně jedovatá, dobrá půlka asi dokáže i zabít. na Cookových ostrovech se loni například přemnožila hnědá vdova. Zbytek Pacifiku, včetně Havaje, je tohohle ale docela (relativně) prostý. Na Havaji mají největší problém s žábami, které jsou ještě zavlečené odjinud a nemají přirozeného predátora.

Nejnovější   Novější 1335 - 1354 / 7031Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o