Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

2) Ostatní filmy a seriály => Mystery seriály

Spravuje: Mirak
Počet příspěvků: 7031

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 474 - 493 / 7031Starší   Nejstarší

Mirak - 29. červen 2017 21:55sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Morleyky se sice asi hodně proslavily v TXF, ale v zásadě je to prostě Marlborro-like značka cigaret, kterou jsem viděl v tuně seriálů.
Telemachus Rhade - 29. červen 2017 21:48sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Yakuzza:
Celkově vesměs spokojenost, ale hned ze startu musím vypichnout jednu z mého pohledu těžkou otřesnost, a to linka s Dougiem.
Presne tak. Nejvic mi na ni ovsem vadi tezce prepalena Naomi Atts, ktera jakoze nepozna, ze jeji vystredni manzel prodelal lobotomii. A je to tam neustale znovu dokola :-/

Julee Cruise byla úplně jiný level.
Taky mi chybi. Zvlast, kdyz mohla byt i v tom Psych specialu.

Všimli jste cigaret Morley? :)
Samozrejme :) Pak jsem si zjistoval, kde vsude se tohle kourilo a je to tedy pekny vycet.

Mirak - 29. červen 2017 20:29sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Já neodolal a dal jsem znovu 3x08, takže ještě pár postřehů:

*
- Taková ta potvora, co se zjeví při výbuchu atomové bomby a jakoby vyzvrací BOBa je imho stejná potvora, která se objevila ve skleněné kleci ve 3x01.
- Celkem by mě zajímalo, co se stalo s evil Cooperem, když se znovu probral, protože to vypadalo, že BOBa z něho woodsmeni nějak vypreparovali. Říkám si, jestli se Dougie + bad Cooper nerovná Dale Cooper. Ale asi ne, protože, když Cooper v 3x03 utekl do bílého vigvamu, tak se choval v rámci možností normálně.
- Woodsmeni jsou creepy a vůbec netuším, co jsou zač. Už jsem si dohledal, že ve FWM Missing Pieces v jedné scéně společně s BOBem. Dokonce se ta scéna jmenuje "Room Above The Convenience Store", což bude určitě ten obchod, kolem kterého se teď woodsmeni motali. A pokud se nepletu, tak se objevili ještě ve 3x07 v márnici a ještě v jednom z předchozích dílů ve vězení. Místy působí jako duchové, jinde prostě jako lidi, které posedlo "zlo" z černého vigvamu?
- Tohle je screenshot z FWM



- Co mělo za cíl to rádiové vysílání, po kterém všichni omdleli?

*
Yakuzza - 29. červen 2017 17:30sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
TP 3x01 - 3x08
- Tak jsem se k tomu dostal. Před pár dny jsem dal první tři díly a včera jsem to vzal přes noc komplet opět od začátku až do osmičky. Nelituju toho rewatche 3x01-3x03, imho ten začátek člověk líp vstřebá a dávalo mi to pak o dost větší smysl.
- Celkově vesměs spokojenost, ale hned ze startu musím vypichnout jednu z mého pohledu těžkou otřesnost, a to linka s Dougiem. Něco tak nudného, útrpného a natahovaného se jenom tak nevidí. Kdyby to bylo alespoň trochu vtipné nebo prostě něco, ale tohle je prostě jen nekonečné utrpení, ještě natažené přes minimálně čtyři (!) epizody.
- "Zlý" Cooper je podstatně lepší. Sto bodů za ukázání Diane! Lynch zde hraje velice dobře, co se Alberta týče, tak souhlas, mohli z něj vytáhnout víc. Scéna s Denise zcela zbytečná a účelová.
- Co se dění v TP samotném týče, taky už mě ty scény časem příliš nebavily. Vidíme známé postavy, ale ono se tam vesměs jinak nic zajímavého neděje.
- Nový šerif v pohodě, jen si tedy nepamatuju, že by Harry někdy mluvil o nějakém bratrovi. Also, off-screen Harry na telefonu je dost divný tah.
- Všimli jste cigaret Morley? :)
- Kapely v Roadhouse jsou těžce divné, Julee Cruise byla úplně jiný level. Navíc působí hrozně komicky ty hromady lidí pod podiem :)))) Na ty Nine Inch Nails bych pochopil, že bude narváno, ale jinak opravdu ne :)
- Trochu mě mrzí, že jsem si nevšiml skoro žádné zajímavé hudby... (teď myšleno během scén)
- Znělka se mi taky moc nelíbí, prostě tomu něco chybí. Je nicméně fajn, že cast každé epizody se dozvíme až na konci, ale tady mě zase děsně sere ten font :)
- Osmička jest hodně za rohem, ale mám z toho pocit, že díky tomu začnou všechny black/white lodge záležitosti dávat docela smysl. S tím děním samotným to vidím podobně jako Mirak v 286706.
Mirak - 28. červen 2017 09:04sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mvek: Ajo, to jsem zazdil.
Mvek - 28. červen 2017 01:01sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Mirak: Vždyť jsem to psal v Konspiračních teoriích předevčírem:-).
Mirak - 28. červen 2017 00:07sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mvek: Jinak teda jsem líný čekovat, co jsme tu o pilotu TLG psali, ale ten hlavní taháček byl super strašidelná podobnost s 11. zářím.
Mirak - 28. červen 2017 00:03sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
cool beans
Mvek - 27. červen 2017 19:30sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Mirak: Jo.
Mirak - 27. červen 2017 19:03sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mvek: Jedeš podle toho watchorderu, co jsem tu kdysi psal?
Mvek - 27. červen 2017 17:34sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Seven: To na smyslu poznámky nic nemění.
Seven - 27. červen 2017 16:40sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Mvek: pokud je to ve stejném čase, jako to bylo vysíláno, tak Mulder je v tu dobu docela mrtvej.
Mvek - 27. červen 2017 16:37sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
U The Lone Gunmen 1x01 mě hlavně pobavila "poznámka pod čarou" v závorce u italských titulků (omyl), když Frohike nebo kdo říkal, že se nemůžou u takových vládních konspirací apod. na nikoho spolehnout, nikomu z vlády věřit (a někdo i zmínil, proč nejdou za FBI). V závorce bylo něco jako "a co Mulder a Scully?":-).

Někdy je to oddělování seriálů hrozné. I když chápu, že to by je mohli kontaktovat v každém druhém díle asi.
Telemachus Rhade - 26. červen 2017 21:23sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Koukam se mam nac tesit :-)
Seven - 26. červen 2017 20:24sipka
ZAMĚŘIT
Seven
O těch NIN jsem napsala předtím, než začalo to WTF.
Mirak - 26. červen 2017 20:07sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Teď vážně, pojďme do hloubky.

*Pokud to chápu správně, tak ten test atomové bomby ve White Sands podstatě dovolil nějakým ultraterestriálním bytostem (předpokládm tedy, že to byli BOB a další "duchové" z černého vigvamu) vstoupit na Zemi.

V bílém vigvamu se spustí zvon-alarm a upozorní obra, že se stalo nějaký zlo (otevření jiné dimenze, paralelní reality k nám?). Ten pak vytvoří co? Lauru? Lauřinu duši?

Scénu s benzínkou jsem moc nepochopil. To asi nebude shop Big Eda, co? A i kdyby, tak co to značí?

Rok 1956. Chlapec doprovází dívku domů a do dívky pak vleze něco, co se vylíhlo z vejce-Laury, kterou vytvořil Obr. Dávalo by tedy smysl, že chlapec je Leland Palmer? Dívka by pak mohla být Sarah Palmer.

Co mělo znamenat vysílání bytosti z černého vigvamu (za předpokladu, že je to bytost z černého vigvamu) taky nevím. Mluvil i o koni a Sarah Palmer vysílání slyšela, že by proto pak měla v seriálu vize bílého koně a případně schopnost vidět BOBa?

Jako já vím, že tohle bude asi nejhejtovanější epizoda a polovina diváků si zruší předplatné Showtimu, ale ono to bylo vlastně dost zajímavé :)

A 5 minut NIN se v téhle epizodě bez problémů ztratilo :)
*
Mirak - 26. červen 2017 19:40sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
TP 3x08

Mirak: Dougie, nevíš na co jsem se teď hodinu díval?
Dougie: Jade give two rides.
Mirak: Díky, Dougie.
tz - 26. červen 2017 17:38sipka
ZAMĚŘIT
tz
Mirak: Si pak na něj musím najít čas :-)
Mirak - 26. červen 2017 16:45sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Ode dneška druhá řada Preachera.
Seven - 26. červen 2017 11:40sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Okay, ale teď už fakt...

Nejnovější   Novější 474 - 493 / 7031Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o