Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

2) Ostatní filmy a seriály => Mystery seriály

Spravuje: Mirak
Počet příspěvků: 7031

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 464 - 483 / 7031Starší   Nejstarší

Telemachus Rhade - 07. červenec 2017 13:16sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mirak: Origin Boba by byl zajímavý, kdy tam nějaký byl; respektive, kdyby se dalo pochopit, co se tam děje :)

Nemyslel jsem si, že někdy uvidím něco zdlouhavějšího než extended průlet V'Gerem.
Mirak - 06. červenec 2017 00:09sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Origin story BOBa je ztráta času? Ok :)
Telemachus Rhade - 05. červenec 2017 23:31sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
TP 3x08

Ne, to je ztrata casu :) Pak mi reknete jak to dopadlo.
Mirak - 05. červenec 2017 13:24sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
The Secret History of Twin Peaks - 10 Things That Might Be Important For Season 3
Seven - 30. červen 2017 16:52sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Yakuzza:
fetovat, jezdit souložit do Kanady, vést si dva deníky a ještě brigádně rozvážet jídlo :))) Šikovná holčina :)

Stíhala, protože SO MUCH COCACINE!
Yakuzza - 30. červen 2017 16:33sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Twin Peaks: Fire Walk With Me (Extended Fanedit)
- Je tomu už hodně dávno, co jsem viděl tento film a měl jsem jej zafixovaný jako divný, nudný, prostě špatný. Ve výsledku mě ale příjemně překvapil!
- Dobrá atmosféra a skvělá hudba. Vcelku málo Lynchových WTF abstraktností, celkově to bylo spíše racionálně podané. Což je popravdě docela kontrast oproti novým dílům. Samozřejmě takhle zpětně to nelze srovnávat. Na stranu druhou ale třetí série vychází poměrně hodně z faktů z tohoto filmu.
- Občas docela drsné, především sexuální a násilné scény s Laurou, Ronette a dalšími. Opět dost v kontrastu s trojkou, která mi najednou přišla docela "vanilla".
- Sheryl Lee se mi ale prostě moc nelíbí. A její károvaná sukně tomu moc nepřidává :) Mimochodem, fascinuje mě, jak Laura zvládala studovat střední, chodit s Jamesem a Bobbym, fetovat, jezdit souložit do Kanady, vést si dva deníky a ještě brigádně rozvážet jídlo :))) Šikovná holčina :)
- Hromada známých postav, z nichž některé byly jenom do počtu a občas bylo vidět, které scény se do finální verze nakonec nedostaly. Tipl bych to na dialog Normy a Eda v autě nebo scéna z pily s Josie a Petem Martellem, jak se dohadují s nějakým senilou o rozměrech dřeva :) Jinak ale musím říct, že bych ani nepoznal, že to je nějaký fanedit.
- Recast Donny ale epic fail. Je mi jasné, že nejspíš nebylo zbytí, ale já jsem té holce prostě ani chvilku nevěřil, že to je Donna.
- Zjistil jsem, že obecně v TP mytologii absolutně nechápu roli One Armed Mana. Prostě mi jeho pohnutky nedávají smysl, a to jak zde, tak i v seriálu, ve všech třech sezónách.
- Zvláštní byl konec filmu, kde se objevily scény ze seriálu. To bylo trochu zmatené.
- A na závěr tedy jedna těžce negativní poznámka, a sice poslední scéna s Cooperem, Laurou a andělíčkem. To jako srsly? Vždyť to bylo strašné. Asi jsem tento závěr vytěsnil a pevně doufám, že jej brzy vytěsním znovu, protože to zcela zbytečně zkazilo dojem z filmu a hlavně bych v TP nikdy nic takového nečekal :(((((((
- Mimochodem, v čase cca 3h 18m je tento záběr. Co to kua je? :)))

EDIT: Josie, major Briggs, Eileen, Dr. Hayward, Andy, Hawk, Ed, Pete Martell, Harry, Lucy, Nadine, Dr. Jacoby - všechny scény s těmito postavami se do filmu nakonec nedostaly, jak se teď dívám na IMDb... o_O
To tedy docela čučím a jsem nakonec za tenhle edit rád, protože ten finální střih musel přijít opravdu o hodně z TP "genius loci" a už asi chápu, proč jsem si jej pamatoval spíše jako špatný.
Yakuzza - 30. červen 2017 02:31sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak:
Už jsem si dohledal, že ve FWM Missing Pieces v jedné scéně společně s BOBem. Dokonce se ta scéna jmenuje "Room Above The Convenience Store", což bude určitě ten obchod, kolem kterého se teď woodsmeni motali.

Ta scéna byla flashback z vyprávění doblblého Phillipa Jeffriese, který Gordonovi, Cooperovi a Albertovi vyprávěl "I've been to one of their meetings. It was above a convenience store."
Mirak - 30. červen 2017 01:50sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Yakuzza: Možná ne, ale myslím, že tohle jsou přesně ty věci, který spíš dál vysvětlený ani nebudou.
Yakuzza - 30. červen 2017 01:24sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak 286831:
*- Taková ta potvora, co se zjeví při výbuchu atomové bomby a jakoby vyzvrací BOBa je imho stejná potvora, která se objevila ve skleněné kleci ve 3x01.*
To si nemyslím. Jednak to vypadalo jinak, jednak se to tam zjevilo ve stejnou dobu jako Cooper, coz moc nedava smysl... Vlastni vysvetleni pro to ale nemam.

Telemachus Rhade 286837:
Pak jsem si zjistoval, kde vsude se tohle kourilo a je to tedy pekny vycet.
Taky jsem si to nasel az dneska. Zil jsem v domneni, ze to vzniklo v TXF.
Mirak - 29. červen 2017 21:56sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Sense8 Revived at Netflix; Wrap-Up Special Announced for 2018

Netflix has finally come to its Sense8-s.

Co-creator Lana Wachowski took to Facebook on Thursday to share a very important update on the fight to save the canceled series, announcing that there will be “another two-hour special released next year,” which reveal “what happens to Wolfgang.”
Mirak - 29. červen 2017 21:55sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Morleyky se sice asi hodně proslavily v TXF, ale v zásadě je to prostě Marlborro-like značka cigaret, kterou jsem viděl v tuně seriálů.
Telemachus Rhade - 29. červen 2017 21:48sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Yakuzza:
Celkově vesměs spokojenost, ale hned ze startu musím vypichnout jednu z mého pohledu těžkou otřesnost, a to linka s Dougiem.
Presne tak. Nejvic mi na ni ovsem vadi tezce prepalena Naomi Atts, ktera jakoze nepozna, ze jeji vystredni manzel prodelal lobotomii. A je to tam neustale znovu dokola :-/

Julee Cruise byla úplně jiný level.
Taky mi chybi. Zvlast, kdyz mohla byt i v tom Psych specialu.

Všimli jste cigaret Morley? :)
Samozrejme :) Pak jsem si zjistoval, kde vsude se tohle kourilo a je to tedy pekny vycet.

Mirak - 29. červen 2017 20:29sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Já neodolal a dal jsem znovu 3x08, takže ještě pár postřehů:

*
- Taková ta potvora, co se zjeví při výbuchu atomové bomby a jakoby vyzvrací BOBa je imho stejná potvora, která se objevila ve skleněné kleci ve 3x01.
- Celkem by mě zajímalo, co se stalo s evil Cooperem, když se znovu probral, protože to vypadalo, že BOBa z něho woodsmeni nějak vypreparovali. Říkám si, jestli se Dougie + bad Cooper nerovná Dale Cooper. Ale asi ne, protože, když Cooper v 3x03 utekl do bílého vigvamu, tak se choval v rámci možností normálně.
- Woodsmeni jsou creepy a vůbec netuším, co jsou zač. Už jsem si dohledal, že ve FWM Missing Pieces v jedné scéně společně s BOBem. Dokonce se ta scéna jmenuje "Room Above The Convenience Store", což bude určitě ten obchod, kolem kterého se teď woodsmeni motali. A pokud se nepletu, tak se objevili ještě ve 3x07 v márnici a ještě v jednom z předchozích dílů ve vězení. Místy působí jako duchové, jinde prostě jako lidi, které posedlo "zlo" z černého vigvamu?
- Tohle je screenshot z FWM



- Co mělo za cíl to rádiové vysílání, po kterém všichni omdleli?

*
Yakuzza - 29. červen 2017 17:30sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
TP 3x01 - 3x08
- Tak jsem se k tomu dostal. Před pár dny jsem dal první tři díly a včera jsem to vzal přes noc komplet opět od začátku až do osmičky. Nelituju toho rewatche 3x01-3x03, imho ten začátek člověk líp vstřebá a dávalo mi to pak o dost větší smysl.
- Celkově vesměs spokojenost, ale hned ze startu musím vypichnout jednu z mého pohledu těžkou otřesnost, a to linka s Dougiem. Něco tak nudného, útrpného a natahovaného se jenom tak nevidí. Kdyby to bylo alespoň trochu vtipné nebo prostě něco, ale tohle je prostě jen nekonečné utrpení, ještě natažené přes minimálně čtyři (!) epizody.
- "Zlý" Cooper je podstatně lepší. Sto bodů za ukázání Diane! Lynch zde hraje velice dobře, co se Alberta týče, tak souhlas, mohli z něj vytáhnout víc. Scéna s Denise zcela zbytečná a účelová.
- Co se dění v TP samotném týče, taky už mě ty scény časem příliš nebavily. Vidíme známé postavy, ale ono se tam vesměs jinak nic zajímavého neděje.
- Nový šerif v pohodě, jen si tedy nepamatuju, že by Harry někdy mluvil o nějakém bratrovi. Also, off-screen Harry na telefonu je dost divný tah.
- Všimli jste cigaret Morley? :)
- Kapely v Roadhouse jsou těžce divné, Julee Cruise byla úplně jiný level. Navíc působí hrozně komicky ty hromady lidí pod podiem :)))) Na ty Nine Inch Nails bych pochopil, že bude narváno, ale jinak opravdu ne :)
- Trochu mě mrzí, že jsem si nevšiml skoro žádné zajímavé hudby... (teď myšleno během scén)
- Znělka se mi taky moc nelíbí, prostě tomu něco chybí. Je nicméně fajn, že cast každé epizody se dozvíme až na konci, ale tady mě zase děsně sere ten font :)
- Osmička jest hodně za rohem, ale mám z toho pocit, že díky tomu začnou všechny black/white lodge záležitosti dávat docela smysl. S tím děním samotným to vidím podobně jako Mirak v 286706.
Mirak - 28. červen 2017 09:04sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mvek: Ajo, to jsem zazdil.
Mvek - 28. červen 2017 01:01sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Mirak: Vždyť jsem to psal v Konspiračních teoriích předevčírem:-).
Mirak - 28. červen 2017 00:07sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mvek: Jinak teda jsem líný čekovat, co jsme tu o pilotu TLG psali, ale ten hlavní taháček byl super strašidelná podobnost s 11. zářím.
Mirak - 28. červen 2017 00:03sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
cool beans
Mvek - 27. červen 2017 19:30sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Mirak: Jo.
Mirak - 27. červen 2017 19:03sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mvek: Jedeš podle toho watchorderu, co jsem tu kdysi psal?

Nejnovější   Novější 464 - 483 / 7031Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o