Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

2) Ostatní filmy a seriály => Mystery seriály

Spravuje: Mirak
Počet příspěvků: 7031

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 341 - 360 / 7031Starší   Nejstarší

Yakuzza - 16. srpen 2017 21:16sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak:
komu v minulém dílu telefonoval (nebo to předstíral) "manžel" Audrey.
Předminulém. V minulém schízovala, že neví, kdo je.
Yakuzza - 16. srpen 2017 21:15sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Telemachus Rhade:
I heard you were the last person to see Billy.
What's your mom's name?
It's Tina.
Mirak - 16. srpen 2017 21:15sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Telemachus Rhade:
Něco mi uteklo??

V té scéně no-name lidí byla dcera Tiny, což je někdo, komu v minulém dílu telefonoval (nebo to předstíral) "manžel" Audrey.
Telemachus Rhade - 16. srpen 2017 21:09sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Yakuzza:
Nicméně díky závěrečné scéně víme, že je někde v současné realitě.

Něco mi uteklo??
Yakuzza - 16. srpen 2017 21:02sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
TP 3x14
- Velmi dobrá epizoda, mrknul jsem na to konečně podruhé. Tentokrát docela dost poznámek.
- Scéna s pornoagentkou a Albertem tentokrát připouštím dost děsná. Ale popravdě i ze strany Alberta.
- Obecně nemám nic proti výpravě obecně, ale konkrétně ty lesy okolo Twin Peaks jsou úplně strašně sluníčkové. I ty lesy kolem Vancouveru z SGA jsou temnější a víc mystery :)
- Vtažení těhotného Andyho do mytologie je docela divné, ale asi proč ne.
- Karel Strujken! :) A pustí Andymu "previously on Twin Peaks in 5 minutes" :) Including otřesná Laura s andělíčky. Nicméně zaujala mě v tom "sestřihu" divná scéna s Lucy z policejní stanice. To jsme někde viděli? (Nebo spíš asi uvidíme...)
- "Fucking nuthouse" scéna z lochu rozhodně lepší než štěkací scéna.
- No Dougie :)
- No Audrey :( Nicméně díky závěrečné scéně víme, že je někde v současné realitě.
- Ten kamioňák musel být hodně zoufalý, že chtěl sbalit Sarah.
- Celkově slušná koncentrace všelijakých WTF scén z různých storyline. Ještě jsem nezmínil scénu s Jamesem a týpkem s rukavicí, tu jsem mimochodem podruhé radši skipnul.
- Kapela na závěr opět mizérie. Někdy si musím udělat research, co jsou ta uskupení zač a kde je vyhrabali. Mimochodem, není to jen o kapelách jako takových, ale taky dost tím, že obvykle pustí studiovou nahrávku ke scéně, kdy ti muzikanti "hrají, že hrají", což nikdy nemůže dopadnout příliš dobře. A překvapuje mě to kor u Lynche, který do muziky taky fušoval.
Mirak - 16. srpen 2017 10:25sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Jo, to je možný.
Yakuzza - 16. srpen 2017 08:09sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak:
Ono se zdá, že se celou dobu snaží najít cestu k červenýmu pokoji / černýmu vigvamu, ale vzhledem k tomu, že odtam na konci druhé řady vylezl, tak nechápu, že cestu nezná.

Cestu znal jen BOB, kterého Cooper vytěsnil :)
Mirak - 16. srpen 2017 08:00sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Yakuzza:
Btw Joan Chen se tam vlastně nakonec objevit má nebo ne?

Prý o to stála, ale to, že se (asi) neobjeví je Lynchovo rozhodnutí.

Ad) Diane - Co já vím :) Třeba se před ní choval chvíli normálně, než začal řádit BOB :) Na čí straně vlastně Diane stojí nemám nejmenší tušení :)

Stejně tak nerozumím pohnutkám evil Coopera. Ono se zdá, že se celou dobu snaží najít cestu k červenýmu pokoji / černýmu vigvamu, ale vzhledem k tomu, že odtam na konci druhé řady vylezl, tak nechápu, že cestu nezná.
Yakuzza - 16. srpen 2017 07:36sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak:
ad) Josie - Hele já si to teda nemyslím. Ona se přece objevila už ve 3x03

Oops, beru zpět, až ted si uvědomuju, žes nemluvil o Josie, ale o té ženské z 3x14, nedošlo mi to :) Takže první odstavec v 288365 jsem byl trochu captain obvious. Btw Joan Chen se tam vlastně nakonec objevit má nebo ne?

Ještě k druhému tématu. Znásilnění Diane budiž, ale proč by během znásilňování měl mluvit o Briggsovi? Viz scéna s Diane z 3x14. A proč se Gordon rovnou nezeptal, v jakém kontextu jej zmiňoval? Also, jak s tím souvisí to, že Diane je v kontaktu s evil Cooperem, což by moc nedávalo smysl? A co na to Johnny Tleskačů? :)
Yakuzza - 16. srpen 2017 06:25sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak:
Dougie count: 1 :(

Mimochodem pleteš se, 2 ;)
Yakuzza - 16. srpen 2017 06:16sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak: Trochu jsem zapátral a je to všechno trochu jinak. Asiatka, která se objevila v 3x03 i 3x14 jsou jedna a ta samá postava jménem Naido, kterou hraje Nae Yuuki. Je tedy pravda, že ty zvuky, co řešili Ben s onou Beverly, by opravdu mohla být Josie. To se ale ozvala zrovna ted po 25 letech?

Co se fracka týče, asi na tom pravda nakonec něco bude. Znásilnění Diane mě nenapadlo, ale taky by to docela zapadalo, to beru.

bytosti ve vigvamech jsou rozmanité a platí pro ně různá pravidla
To mě popravdě trochu štve, taková jakási nekonzistence. Navíc některé "záhady" člověk pochopí, až když začne přemýšlet za třetí až čtvrtý roh, a pak tady máme třeba "two Coopers", což posloucháme a vidíme pořád dokola a je to přímočaré, až to bolí.
Mirak - 15. srpen 2017 20:18sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Yakuzza:
Teorie, že otec fracka Richarda je Cooper, mi přijde docela uhozená. Zmínka o návštěvě Audrey ve špitálu sice byla, ale to tam opravdu přišel zlej Cooper, aby ji napustil? Nezdá se mi to. (Na stranu druhou, tohle je pravda TP, takže bych se tomu ve výsledku možná ani nedivil.)

Nějak jsem zapomněl reagovat na tohle. Jako v momentě, kdy se Cooperův dvojník dostal v 2x22 z černýho vigvamu, tak se choval úplně jinak, než teď ve třetí řadě. Choval se jako Leland posedlej BOBem. A co byla BOBova oblíbená kratochvíle? Ano, znásilňování a vraždění bitches :) A zajímalo by mě, jestli Cooper znásilnil Diane, protože už několikrát se tam zmínilo jejich poslední setkání a Diane o tom z nějakýho důvodu vůbec nechce mluvit a ostatní "to chápou".

Jako vztahy mezi BOBem, dvojníky a woodsmeny mi nejsou moc jasný, ale je vidět, že Cooperův dvojník se za těch 25 let na Zemi prostě změnil. Když Cooperův dvojník vylezl s černýho vigvamu, tak v něm zcela evidentně BOB byl, ale možná se ho za ty roky na Zemi naučil potlačit? Když bad Coopera zastřelí Ray, tak BOBa vidíme (ne, že bysme tušili, co se s ním stalo po Cooperovu obživnutí).

Vždyť i jednoruký muž říkal něco v tom smyslu, že dřív dělal zla společně s BOBem, ale pak se od něj odloučil a v seriálu vystupuje v podstatě jako kladná postava. I v aktuální epizodě bylo vidět, že bytosti ve vigvamech jsou rozmanité a platí pro ně různá pravidla.
Mirak - 15. srpen 2017 20:13sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Yakuzza:

*ad) Josie - Hele já si to teda nemyslím. Ona se přece objevila už ve 3x03 (a pak ještě myslím jednou v tom flashbackovým dílu), kdy byli s Cooperem v bílým vigvamu a pomáhala mu odtam utéct, ne? Jako ano i v té 3x03 měla zřetelné asijské rysy, ale s Josie jsem si to vůbec nespojoval. Já myslím, že Josiin duch je pořád uvězněný v dřevěných stěnách Great Northern. V jedné epizodě tam byla i scéna s Benem a Ashley Judd, kdy slyšeli nějakej zvuk ve stěně a nevěděli odkud vychází, bral jsem skoro jako samozřejmost, že to je narážka na Josie, jinej význam tam nevidím.*
Mirak - 15. srpen 2017 20:07sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
TP 3x14

Do You really want to fuck with this?

Dougie count: 1 :(
tz - 15. srpen 2017 10:37sipka
ZAMĚŘIT
tz
Seven: :-D
Seven - 15. srpen 2017 10:23sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Mirak: Kdyby se radši vrátili Anthony Rosano a Kimberly Kane.
Mirak - 14. srpen 2017 22:28sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
The X-Files Season 11:

*Robbie Amell and Lauren Ambrose Returning*

Úplně zbytečný.
Yakuzza - 14. srpen 2017 21:21sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
TP 3x14 docela výživné. Sepíšu až po druhém shlédnutí, nicméně *vzhledem k tomu, že ta nahá ženská je zjevně Josie, ač hrána jinou herečkou, mě napadá, že se ten Harry možná nakonec fakt objeví.*
Seven - 13. srpen 2017 22:00sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Mvek: už se v tom nějakou dobu nepohybuju, ale co si vzpomínám na ta léta, internet a fanficy by ti daly za pravdu.
Mvek - 13. srpen 2017 21:18sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Mimochodem asi jsme byli jediní, komu přišla Monica Reyes na přelomu 8. a 9. řady, hlavně tedy v tom finále 8., jako teplá?:-)
Nejhorší to bylo před tím porodem, jak říkala, že ji obdivuje a zírala na ni:-).

Nejnovější   Novější 341 - 360 / 7031Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o