Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

1) Star Trek => Budoucnost Treku

Spravuje: S.S.Enterprise
Počet příspěvků: 2937

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 535 - 554 / 2937Starší   Nejstarší

Mirak - 07. listopad 2015 18:05sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Too old.
Seven - 07. listopad 2015 17:14sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Kolegove vymysleli, ze to bude o Deanne Troi, jeji lodi, dojemne emocionalni zapletky a odvazne se bude vydavat hledat cokoladovou planetu.
Pozemstan - 06. listopad 2015 16:41sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Torak: Narážel jsem jen obecně na ty knihy o romulanských válkách z řady ENT. Rozdíly oproti TOS by už asi nenapravovali...
Mvek - 06. listopad 2015 11:19sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
ad 2) Už jsem to psal i o ST 2009, děj aspoň tak 30 let po Nemesis, nová posádka, ale může tam být nějaký potomek některých známých postav z TNG, DS9, VOY (no teoreticky i prapotomek z TOS...) pro občasnou nenásilnou narážku nebo extra cameo (jako McCoy nebo Scoty v TNG).
Torak - 06. listopad 2015 11:09sipka
ZAMĚŘIT
Torak
Pozemstan: Ještě k tomu popírání/nepopírání knih. Které máš teď na mysli?
Zrovna u Enterprise mi přijde, že popírá některé části TOS, které se týkají Romulanských válek.
Ale čerpám jen z knížek přeložených do češtiny, tak možná nemám dostatečný přehled.
Torak - 06. listopad 2015 10:50sipka
ZAMĚŘIT
Torak
1) Rozhodně to bude z Abramsverse. Na to bych si snad i vsadil. A myslím, že postkirkovská éra.
I když určitě jsou schopni jako Kirka do seriálu nacpat jiného herce.

2)Tak 100 let "po Picardovi" by bylo fajn.
Příběh by mohl sledovat několik málo postav od Akademie (poslední rok studia přibližně) až po prvních pět let služby ve Flotile (přibližně).
Marshall - 05. listopad 2015 15:38sipka
ZAMĚŘIT
Marshall
Taky. Ale mě hlavně přijde, že trek by měl řešit poměrně zásadní otázky bytí a to už před lety přestal dělat, protože to lidi přestalo zajímat. Navíc v tomhle by musel mít naprosto špičkové scénáristy, což se nestane, takže si dokonce nejsem ani jist, že se na to budu koukat. No třeba bude aspoň pořádné CGI bez blbostí, ale o tom taky pochybuju. Tudíž optimista z hlediska Treku rozhodně nejsem, ale mohla by to být slušná scifárna pro zábavu. Holt mě vychovalo TNG a názorově jsem dospěl při DS9. Tím nechci říct, že by se v ostatních seriích nevyskytovali díly, které by se mi líbily... jen jich tam není tolik.
Damar - 05. listopad 2015 15:15sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Ja som sa o tom dozvedel z tohto fóra:)
Mvek - 05. listopad 2015 15:04sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
(lagga:
je humorný že první informaci mi o novém treku předl Pepa, je víc scifáckej než já :D

Myslím, že je to přirozený vývoj nového fanouška, to pak hodně sleduje informační kanály, zatímco my už na to kašleme:-). No ale, možná prostě byl ve správný čas na FB.
)
lagga - 05. listopad 2015 13:58sipka
ZAMĚŘIT
lagga
1.) O čem to podle vás bude ve skutečnosti?
nemusí to být abramsovina, stačilo by jim pokračovat v alternativní časové linii a ukázat nám nového Pikarda/Archera nebo jednoduše podojit Kirka

2.) O čem chcete aby to bylo a v jakém století chcete aby se to odehrávalo?
hodně velikej skok v čase, ideálně jak už jsme všichni vivinutí ekologicky ekonomicky a zdravotně, takže UFP se zaměřuje na pomoc novým světům, tam bude konfliktů habaděj, jednoduše vycházející už z nedůvěry vůči cizincům, umožní to také vytvořit zápletky procházející třeba 5ti episodami, mohli by jak cestovat na lodi tak působit na pohraničních základnách, žádnej maxinepřítel, a prosím prosím žádný tajný shieldi

je humorný že první informaci mi o novém treku předl Pepa, je víc scifáckej než já :D

jak jsme to tu pročítala, tak se nějak hromadně shodujeme na tom, že se jim nebude chtít pustit abramstreku, protože Kurtzman

Ale pokud budeme brát historickou zkušenost, že po klinické smrti přijde série kinofilmů a pak seriál, jehož úspěch dopředu není zaručen, tak Star Trek znovu umře někde lehce po 2030 ;)
vidím že pozitivní náhled má své hranice :D
Telemachus Rhade - 05. listopad 2015 09:20sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
CBS President Les Moonves Talks About CBS All Access and ‘Star Trek’ Moving to First-Run Streaming

Líbí se mi, že CBS je ohledně tohohle hodně otevřená. "Chceme tím zpropagovat All Access." OK, nemám s tím problém. Snad je ten přístup neopustí.

Jen tedy dodám, že zahraniční trhy jsou určitá položka, ale pro existenci seriálu to nemá a nebude mít žádný vliv. Možná je jednou/dvakrát budou zajímat čísla z Británie, ale to je všechno.
Pozemstan - 04. listopad 2015 14:02sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Mirak: No, uvidíme. Každopádně to půjde na této platformě exkluzivně v USA, takže pro zbytek světa platí ten další odstavec. Jinak jsem to chápal tak, že tuto novinku vyzdvihují jako další možnost pro americké diváky, ale je asi fakt, že se jim finančně vyplatí víc, pokud to v USA půjde alespoň nějaký čas jen po té síti... I když 6 USD měsíčně za přístup k tisícům epizod jejich seriálů je třeba méně než za základní nabídku satelitní televize u nás. Pokud by to šlo v USA na placené kabelové verzi CBS, tak už v tom finančně třeba nebude rozdíl, i když zřejmě vysílají i volně...
Mirak - 04. listopad 2015 13:14sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Je to z jejich pohledu asi logické, ST fanovská základna je velice oddaná, ale čistě ona televizní sledovanost neutáhne, jak nám ukázala třeba Enterprise.
Oproti tomu pokud nám každý trekkie zaplatí 6 doláčů, tak se nám to asi vyplatí :)
Mirak - 04. listopad 2015 13:11sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Jistě, pilot bude samozřejmě v tv jako lákačka na předplatné CBS All Access :)

No, ten závěs pokud bude, tak myslím zas tak těsný nebude, protože mně osobně to teda připadá jako "Chceš vidět nový Trek? Ok, ale vysol 5.99" Pokud by to dávali v těsném závěsu, tak se jim na nějaký All Access nezanedbatelné množství lidí prostě vysere.
Telemachus Rhade - 04. listopad 2015 10:35sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Premiéra na webu neznamená, že to v té televizi časem neprotočí.

Navíc pilot bude mít klasickou TV premiéru:
“This new series will premiere to the national CBS audience, then boldly go where no first-run Star Trek series has gone before – directly to its millions of fans through CBS All Access,” said Marc DeBevoise, Executive Vice President/General Manager – CBS Digital Media.

...čili série půjde na klasické CBS IMHO v těsném závěsu. A konec konců je to logické - CBS tím poryje obě části publika.
Mvek - 04. listopad 2015 09:22sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Já to taky pochopil nakonec tak, že do TV to půjde mimo USA.
Mirak - 04. listopad 2015 00:43sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Pozemstan: No, nevím celá Amerika (tím myslím všechny nezávislé články, které jsem doposud četl) se teda tváří, že to bude pouze na CBS All Access. Těžko říct, jestli to spíš neznamená, že např. Evropa se toho dočká v televizi nebo něco na ten způsob.
Ono oznámit, že to bude pouze na téhle platformě a pak tvrdit, že to bude i v televizi úplně nedává smysl.
Telemachus Rhade - 03. listopad 2015 22:59sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Pozemstan: Však jsem psal, že "technicky" nemají nic společného :)

National Amusements jsou majoritním vlastníkem akcií obou společností, ale pouze proto, že v rozmezí 1930 - 1950 byly střídavě jednou firmou, přestože CBS je zkratka pro Columbia Broadcasting Company. Columbia se tehdy zbavila CBS kvůli finanční tísni.
Pozemstan - 03. listopad 2015 22:57sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Mirak: Naštěstí následuje tento odstavec:
"The next chapter of the Star Trek franchise will also be distributed concurrently for television and multiple platforms around the world by CBS Studios International."
Pozemstan - 03. listopad 2015 22:48sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Yakuzza, Telemachus Rhade: CBS a Paramount (Viacom) mají ale také společného vlastníka. -)

Jinak bych vlastně nic neměl ani proti Tripově představě o pokračování Enterprise (ta vlastně zapadá i do JJ vesmíru), kde by se nabízelo ztvárnění romulanských válek, které by zřejmě nemuselo popírat knihy, pokud vše řídí CBS...

Nejnovější   Novější 535 - 554 / 2937Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o